Jun 272016
 

Hej alla medlemmar !
Sommarsolståndets tid är inne och FBK:s medlemmar spridda under semesterns längtan och strävan, en tid då tankar på bastubad i höstmörkret känns avlägsna.
Då vill jag passa på att berätta lite om vad vi i styrelsen gjort under 2016 första hälft.
Efter ett inledande styrelsemöte några veckor efter årsstämman då vi ägnade oss åt att planera för kommande arbetsuppgifter 2016/17 och då vi konstituerade oss, alltså delade upp ansvarsområden och delade ut uppgifter på var och en. På agendan stod vårstädning, sommarcafet, höstfest möte med staden och mycket annat. Utöver dessa punkter måste föreningens tunga kvarnar mala, medlemsavgifter, bokföring, löpande underhåll och inte minst hantering av nya medlemmar och förfrågningar. Och utan att nämna exakta siffror så tror jag mig veta att intresset för vår förening är fortfarande stort  så känn er stolta, en ideell kraft med vårt vackra bad i centrum.
Så hittills, vi har vårstädat, några fixarmåndagar avklarade, cafet fungerar med Kerstin i spetsen , möte med Sthlms stad inlett och fortsätter i sept, badet öppet från 1 juni – 31 aug, i skrivande stund ännu ingen förstörelse ( pust! ) medlemmarna sköter sina medlemsavgifter och vi kan se fram emot en höstfest lördagen den 3 sept, glöm ej att anmäla er !.
Slut för nu 🤓 ordförande Hasse Hamlin

Trevlig sommar!!!!