Feb 062017
 

I februari kommer vår nyinköpta hjärtstartare finnas på plats i omklädningsrummet! Den är självinstruerande men det kan vara bra att vi vet vilka som kan hjärt- och lungräddning.

En lista kommer finnas i omklädningsrummet över dem som har HLR-utbildning (hjärt- och lungräddningsutbildning) och över dem som är intresserade av HLR-utbildning. FBK kommer preliminärt kunna ge en kortutbildning i hur hjärtstartaren fungerar på städdagen i april (datum meddelas i mars/april) och därefter förhoppningsvis kunna erbjuda en  betald utbildning i HLR (tar 4 timmar). Just nu kan 14 medlemmar HLR och 22 har anmält intresse för utbildning. Ni som är intresserade ombedes uppdatera kontaktinformation på listan i omklädningsrummet.

Förhoppningsvis kommer hjärtstartaren inte till användning men om något akut händer ska den kunna användas. /Erik L