Apr 132017
 

Medlemmar ! En vecka efter vårdagjämning 20 mars höll vi FBK:s årsstämma, den 70:e i ordningen. Stämman var välbesökt och hölls i år i Klastorpsskolans matsal.
Dagordningen betades av i vederbörlig ordning med efterföljande förändringar i styrelsen. Några trotjänare avtackades och tilldelades en liten present, Allan Stenman , Helena Karlsson och Sophie Hedenskog .

Stämman drog ut rejält på tiden då punkten motioner och övriga frågor var ovanligt omfattande. Jag kan konstatera att ett långt och stundtals hett möte med många åsikter i olika frågor är kännetecknet på en förening som går en lång framtid till mötes, heja FBK !

Den 3 april konstituerade vi den nya styrelsen, vi hälsade Åsa Arctaedius, Per Sandwall och David Stubbendorf välkomna . Många frågor stod på agendan, först de som vi fått med oss från årsstämman och sedan de punkter som berör verksamheten omedelbart.

Till er alla! Söndag den 23 april har vi vårstädning 10-12, vi snyggar till badet och bastun, vi planerar också ge en hjärtstartarinstruktion via vår medlem James. Vi äter sedan lite lunch och umgås , bastun sätts på runt klockan 12.

1/6 – 31/8 är badet öppet för allmänheten och vi FBK ombesörjer öppning och stängning, större delen av perioden sköter ” fika Kerstin ” om detta men vi behöver hjälp med öppning och stängning  i början och slutet av perioden.
Som ni ser finns det lite att göra för den som vill och jag är helt övertygad om att detta kommer att fungera som hand i handsken även i år.
I år firar föreningen 70 år, detta kommer att återspeglas i höstfesten som hålls sista lördagen i augusti. Idéer och tankar om detta tas gladeligen emot på hemsidan.
Slutligen, protokoll från årsstämman finns snart på hemsidan, där tar vi också gärna emot dina tankar och funderingar, följ oss gärna på instagram.

Ljusa tider föder ljusa tankar !
Ordförande Hans Hamlin