Okt 092017
 

Över 40 medlemmar trotsade de bedrövliga väderutsikterna och belönades med kallt men soligt höstväder!
Det var David som fördelade arbetsuppgifterna (lövadministration, reparationer och städning av vårt fina bastuhus). Dessutom genomfördes instruktion i hjärt- och lungräddning under överinseende av Mikaela – mycket lyckat! Minna, Eva och Erika förberedde förtäring medan Derek som vanligt sålde nycklar i parti och minut. Efter 2 timmar var det mesta klart och alla fick njuta av ärtsoppa med traditionell varm dryck. Ordförande Hasse informerade om det senaste, medlemmarna fick rösta fram finalbidragen i fototävlingen och många passade också på att köpa FBKs jubileumshandduk. Hasse påminde också om att förbättringsförslag alltid kan lämnas i vår förslagslåda som finns i omklädningsrummet.

Det var en väldigt fin lördag, bra väder och god stämning när vi nöjda pustade ut i det värmande solskenet. Kul att så många kunde delta och stort tack till alla!

/Erik Lundkvist